OVER STUDIO FREEM

S T U D I O   F R E E M

Mijn naam is F E M K E  D E F R È R E.

Alles ging van start met de muurschildering van het vosje en de tipi. Misschien heb je deze al gezien op de website. Ik vond het geweldig om deze schildering te maken! Nog leuker vond ik het als er meerdere mensen waren die mij vroegen of ik een muurschildering, logo of kaartje wilde ontwerpen. Van daaruit heb ik Studio Freem opgericht.


E R V A R I N G 

Na mijn studies ben ik meteen als ergotherapeut gestart, maar ik had nood aan meer creativiteit in mijn job. Gedurende enkele jaren was ik al bezig met het uitbouwen van een platform over natuurlijke remedies. Ik had mijn eigen site en visitekaartjes ontworpen. Ook organiseerde ik workshops waar we creatief aan de slag gingen met natuurlijke ingrediënten. Dit alles deed ik in bijberoep. Ik had een korte werkervaring in een marketingbureau, waar ik werkte als grafisch vormgever. Hierdoor wist ik helemaal zeker welke weg ik wilde bewandelen. Van ergotherapeut naar grafisch vormgever... wat een carrièreswitch hè! ;-) Uiteindelijk ben ik blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb. Op deze manier kan ik mijn talenten ten volle benutten. 

Ondertussen werk ik als freelancer aan leuke projecten voor de klanten. Ik kan enorm genieten van de variatie, omdat elke klant zo verschillend is. Ik vind het fijn om ideeën te horen van klanten, te brainstormen en deze verder uit te werken.

V R A G E N ?